Η εταιρεία « Β. Μπαμπασανίδης & ΣΙΑ Ε.Ε. » με το διακριτικό τίτλο « B.M. Mercedes Benz – smart service », η οποία ιδρύθηκε και λειτουργεί αδιάληπτα από το έτος 2001, δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου με εξειδίκευση στα αυτοκίνητα τύπου Mercedes Benz και smart.

Ο αποκλειστικός υπεύθυνος, διαχειριστής και νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρίας Βασίλειος Μπαμπασανίδης,έχοντας διατελέσει επί 16 έτη στο επίσημο δίκτυο Mercedes Benz Hellas ξεκινώντας από μηχανικός και καταλήγοντας διευθυντής του τμήματος SERVICE, με την 25ετή εμπειρία του ως εξειδικευμένος μηχανικός στα αυτοκίνητα τύπου Mercedes Benz και μετέπειτα και στα smart, έχοντας παρακολουθήσει πολυετή σεμινάρια στην Mercedes Benz Hellas και όντας απόλυτα κατηρτισμένος σε ότι αφορά στην επισκευή, συντήρηση και βελτίωση όλων ανεξαρτήτου τύπου αυτοκινήτων Mercedes Benz, επιβλέπει συνεχώς και προσωπικά τις εργασίες που λαμβάνουν χώρα στα αυτοκίνητα που επισκέπτονται το χώρο του συνεργείου μας, με αποκλειστικό του μέλημα την άψογη και υπεύθυνη επισκευή- συντήρησή τους.

Το προσωπικό του συνεργείου μας είναι άρτια κατηρτισμένο και εξειδικευμένο σε όλα τα μοντέλα τύπου Mercedes Benz και smart και είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με γνώμονα την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία και απόδοση του αυτοκινήτου σας.